Haberler

AHMETLİ BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI VE WHATSAPP İHBAR HATTI KURULDU

7.06.2024

           Ahmetli Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek ve sorunlara en hızlı şekilde çözüm bulabilmek adına ‘Çözüm Masası’ ve ‘İhbar Hattı’nı kurarak aktif hale getirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş “Vatandaşlarımız artık her türlü istek, öneri ve talepleri için WhatsApp uygulaması üzerinden 0554 899 41 55 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir. Çözüm Masasında ki arkadaşlarımız ile gerek telefon gerekse de yüz yüze konuşarak isteklerini dile getirebilirler” dedi.

Çözüm Masası

Başkan Mintaş konuşmasını şu şekilde devam etti “Çözüm Masası, Belediyemizle ilgili tüm sorun, öneri ve taleplerinizi çözmek için buradayız. Başvuru yapmanız gereken her konuda sizlere yardımcı olacağız. İster yüz yüze, ister telefonla ya da e-posta yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

İhbar Hattı

Vatandaşların WhatsApp uygulaması ile de isteklerini dile getirebileceğini belirten Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş “İhbar Hattı Mahallelerinizde karşılaştığınız her türlü olumsuz durumu (çevre kirliliği, alt yapı sorunları, kamu düzenini bozan olaylar vs.) ihbar hattımıza bildirebilirsiniz. İhbarlarınız anında değerlendirilecek ve gerekli müdahaleler ivedilikle yapılacaktır.

Belediyemizin sunduğu bu yeni hizmetler ile siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını daha hızlı ve etkin bir şekilde çözmeyi amaçlıyoruz. Daha yaşanabilir, daha huzurlu bir Ahmetli için birlikte çalışalım. Belediyemiz, sizlerin katkıları ve geri bildirimleri ile daha da güçlenecek ve güzelleşecek. Hep birlikte daha güzel yarınlara” şeklinde konuştu.

« Tüm Haberler

SOSYAL HİZMETLER