Haberler

BAŞKAN KOLTUĞUNA OTURAN ÖĞRENCİ

22.04.2016

 Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Altıeylül İlköğretim Okulu  Sıla BİLGİCİ’ye devretti.

Okul Müdürü Murat ŞENYÜZ ve Md.Yrd Ramazan KARA ile birlikte Altıeylül İlköğretim Okulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ahmetli Belediye Başkan’ı Ahmet ALHANI ziyaret etti. Başkan Alhan, günün anlamı dolayısıyla temsili başkan seçilen 6/B  sınıfı öğrencisi Sıla BİLGİCİ başkanlık makamını devretti.

Başkanlık koltuğuna oturan Sıla Bilgici  arkadaşlarının şikayet ve isteklerini dinledi. Temsili başkan ve müdürlere okuldaki ve çevresindeki eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi.

Belediye Başkanı Ahmet ALHAN Çarpık Kentleşme , Cadde üzerinde esnafın kaldırıma malzemeleri koyması ve Geri Dönüşümün Ahmetli halkı için daha düzenli bir yaşam olacağını belirten öğrencilerimizi dinledi.

 Çocukların çevrelerinde yaşanan olumsuzlukları ve güzellikleri çok iyi takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet ALHAN, “Çevre bilincine sahip ve yapılan hizmetleri takip eden bu çocuklarımızın gelecek yıllarda çok önemli işlerin altında imzalarının olacağına inanıyorum” dedi.

6/B Sınıfı Öğrencilerinden Sıla Bilgici büyüyünce İç Mimar olacağını söyledi , Sırası ile 7/A Sınıfı Öğrencisi Emre KATIRCI Ziraat Müh. Olacağını belirtti , 5/A Sınıf Öğrencisi Sultan nur SEYREK büyüyünce Hakime olacağını söyledi. 

Başkan Alhan’da, temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Sıla BİLGİCİ  ve diğer öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER