Başkan Alhan'dan Yeni Yıl Mesajı..

31.12.2015

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN yayınladığı mesajla halkın yeni yılını kutladı.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan mesajında “Değerli Ahmetlili hemşerilerim, Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vadediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum. 2016 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.