Haberler

BAŞKAN ALHAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

10.07.2015

 Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan Kadir Gecesi

 

 dolayısı ile bir mesajı

 

 

 yayımladı,mesajında  bir ömürden hayırlı olan Kadir Gecesi’nin Yaratanın kullarına bir bayram hediyesi olduğunu söyledi. 

Başkan Alhan, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak Alemlerin Rabbi Allah’ın, Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediğinin altını çizerek,” Bin aydan, bir ömürden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kadrini bilerek değerlendirenlere, tertemiz bir hayat için ilahi fırsat. Affeden ve affetmeyi seven Rabbimizden günahlarımızın affını dileyerek bol dua etmeliyiz” tavsiyesinde bulundu.

Kadir Gecesi'nin günahların affı, duaların kabulü için Allah’ın kullarına verdiği bir ömre bedel bir lütuf olduğuna dikkat çeken Başkan Alhan," Kadir Gecesi'nde, eş, dost, akraba, yaşlı, hasta, kimsesiz, öksüz ve yetimleri aramalı, hatırını sormalı, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeliyiz, layıkıyla değerlendirmeliyiz. Allah’tan af ve mağfiret, Peygamber Efendimizden şefaat talep etmeliyiz. Bu vesile ile İslam Aleminin, milletimizin ve hemşerilerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, sağlıklı, huzurlu nice mutlu günler dilerim" dedi.

 

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER