ZEYTİN VE BAĞCILIK OKULU

9.03.2015

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kısa süre önce hayata geçirilen "Tarla Okulları Projesi" Ahmetli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışma sonucu Ahmetli’ de hayata geçirildi.

Ahmetli’ deki "Tarla Okulları Projesi" nin ilk uygulaması  Bağcılığın eğitimin işlendiği Gökkaya Mahallesinde düzenlenen törenle başlamış oldu .Aynı gün akşamında ise Mandallı mahallemizde Zeytin yetiştiriciliği Tarla Okulu açılışına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan ÇEBİ Kaymakam Necmi AKMAN, Belediye Başkanı Ahmet ALHAN , İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile proje kapsamında eğitim alacak olan 26 kadın çiftçimizin katılımlarıyla yapılan törenin ardından eğitimlerine başlamış oldu.