Haberler

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN Muharrem ayı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

27.10.2015

 Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN Muharrem ayı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Ahmet  Alhan  4“İslam dininde en kıymetli 4 aydan birisi olan ve hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem Ayı, bünyesinde önemli olayları barındırmaktadır. İslam tarihinde dönüm noktası sayılabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı; içerisinde paylaşmanın, şükretmenin, bir arada olmanın, bereketin adı olan Aşura Günü’nün ilahi bereket ve feyzinin yanı sıra, 'Zulme boyun eğmeyen, adaletin ve doğruluktan ayrılmayan Peygamberimizin sevgili torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehid edilmesi hüznünü de barındırmaktadır.

Başkan Alhan sözlerine şu şekilde devam etti ; Bizlerde Ahmetli Belediyesi ve hayır sever kardeşlerimiz  olarak her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz Aşure ikramımızı bu yılda yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşarken  birliğin,beraberliğin ve kardeşlik duygularının daha pekiştiği bir gün olarak tamamladık.

Bu vesile ile başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem Ayının;Ahmetli’mizin yanı sıra bütün memleketimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum.”dedi

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER