ARAÇ FLOMUZU GENİŞLETTİK

31.12.2014

ARAÇ FLOMUZU GENİŞLETTİK

Ahmetli  Belediye Başkanı Ahmet ALHAN ; Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak birimlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak  üzere Zabıta Birimimize 1 Adet Fıat Fiorino Beyaz Combi  Hizmet Aracı olarak 1 Adet Isuzu d’max Çift Kabin  2 Adet TT 50 Newholland Traktör  kazandırmış olduk.

Ahmetli ve mahallelerimiz hizmet bekliyor aksaklık olmadan hizmete devam etmek için hızlı bir şekilde Araç Filomuzu genişletmeye devam ediyoruz.2009-2014 yılları arasında Milletimizin parası ile neler yapılacağını göstererek ,Belediye garajımızda yenilenmeye gitmiş ve büyük iş makinaları binek araçlar ve  gerekli tüm araç ihtiyaçlarımızın büyük bir kısmını tamamlamıştık.

Büyükşehir olmamızla birlikte Köylerimiz mahalle olarak Merkezde her ne yapıyorsak tüm mahallelerimizede eşit hizmet götürmek adına bizlerde Gelişen Ahmetli Yolunda daha emin adımları atabilmek için bünyemizde eksik olan araçlarımızı tamamlayarak ilk adımımızı atmış olduk.

Ahmetlimize Hizmet Noktasında Hayırlı  olsun diliyorum,diyerek sözlerini tamamladı.