Haberler

Ahmetli Büyükşehir İle Ortak Projelerde Buluşuyor

28.10.2014

 Manisa  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil MEMİŞ , Başkan ALHAN ‘ ı makamında ziyaret etti. İlçemizde Büyükşehir Belediyesi ile Ahmetli Belediyesi görev , yetki ve sorumluluğunda olacak cadde , sokak ve parklar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu görüşmede Genel Sekreter Halil MEMİŞ , “ Büyükşehir Belediyesi olarak devir işlemleri ile ilgili her türlü kolaylığı sağlıyoruz .”dedi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil MEMİŞ , ilçe gezilerine Ahmetli ile devam etti . İlçelerin görev ve yetki dağılımını belirlemek ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleşen ziyarette , MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut BİLGEN , Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge KUĞU , İmar ve Şehircilik dairesi Başkanı Türkan Taş KÖROĞLU ile birlikte Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil ÇAKIR , ve Ahmetli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Orhan KARABİNA ‘ nında katıldığı toplantıda ilçede Büyükşehir yetki ve sorumluluğunda  Büyükşehir Belediyesi’nin de Ahmetli Belediyesi ‘nden  itfaiye istasyonu yer isteği belirtildi. İtfaiye personeli istihdamı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Genel Sekreter Halil MEMİŞ, “ Eksik noktalar elbette olacaktır. Önemli olan bu eksiklerin hızlı bir şekilde belirlenmesidir.

Gençlik Merkezi Ahmetli İçin Çok Önemli

Ahmetli’deki öğrenci fazlalığına dikkat çeken Başkan ALHAN ,  Ahmetli’ye yapılabilecek bir Alışveriş Merkezi  ve Gençlik Merkezi ‘ nin bu İlçeye çok büyük bir potansiyel sağlayacaktır.

Ahmetli Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda , Ahmetli Çayı Reaksiyonu , Kanal Boyu Projesi , Atatürk Bulvar’ının çalışmaları ve Ahmetli Meydanındaki düzenlemeler ile ilgili çıkarılacak ve protokolleri imzalanacak projeler masaya yatırıldı. Bu projelerin gerçekleşmesi için ortak alınacak kararların süreci hızlandıracağını belirtti.  

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER